U bent hier: Home › Lid worden › Lid worden / opzeggen

Lid worden?

Waarom zou ik lid worden

Ben je op zoek naar een mooie strandlocatie voor je catamaran of monohull?  Ben je in voor een gezellige en ongedwongen vereniging? Dan is de KZVW zeker een plek voor jou.

Wat krijg je als lid

Als lid van de KZVW kan je gebruik maken van het clubhuis, de bar met verenigingstarieven en alle faciliteiten. Uiteraard houdt de KZVW je voortdurend  op de hoogte van  de activiteiten die gedurende het zeilseizoen worden gorganiseerd. Als lid kan je uiteraard ook zelf meebeslissen over de activiteiten en faciliteiten van de vereniging.

In overleg met de havencommissaris is het voor leden ook mogelijk om te surfen en het materiaal bij de vereniging op te slaan.

Leden die het strandpaviljoen de Badmeester bezoeken krijgen daar 10% korting. De uitbater beschikt over de ledenlijst.

Leden die parkeren bij de parkeerplaats de Kuil krijgen eveneens korting. Zowel bij de Kuil als parkeerplaats Zeelust zijn (in beperkte mate) abonnementen beschikbaar tegen gereduceerde tarieven.

Interesse, neem gerust contact op met het bestuur of vul onderstaand contact formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Onder het informatieformulier vindt je onze tarieven. Wil je lid worden vul dan s.v.p. ons aanmeldformulier in.

Opzeggen lidmaatschap

1. Het lidmaatschap van Kust Zeil Vereniging Wassenaar wordt aangegaan voor een geheel seizoen.
2. Een seizoen loopt van 1 oktober van het ene kalenderjaar tot en met 30 september van het daarop volgende kalenderjaar.
3. Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend tot 30 september (de einddatum van een seizoen) en dient tijdig (uiterlijk die 30ste september) schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap zal dan per die datum worden beëindigd, mits aan alle financiële verplichtingen is voldaan. De opzegging dient per email gestuurd te worden naar

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
 

   Abonneren op mij op YouTube  


Nieuws
Nieuwsarchief
Veiligheid
Bestuur
Huisregels
Kitesurfen
Forum
Evenementen
Agenda
Evenementenoverzicht
Jeugdzeilen
Zeilweken
Wedstrijdzeilen info
Uitslagen
Handige documenten
Trim tips
Zeilerspool
Lid worden / opzeggen
Tarieven 2017
Aanmeldingsformulier
Webcam
Fotoalbums
Films
Home
Location
Join the KZVW
Tariffs 2017
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...