U bent hier: Home › Wedstrijdzeilen › Wedstrijdzeilen info

Wedstrijdzeilen infoWedstrijdzeilen 2015

Meer mensen betrekken bij wedstrijdzeilen, meer met de buurverenigingen varen en meer fun, dat is in het kort het plan van de wedstrijdcommissie voor 2015.
We willen meer mensen betrekken bij het wedstrijdzeilen door mensen die geïnteresseerd in wedstrijdzeilen zijn, maar geen boot, geen bemanning of nog weinig ervaring hebben persoonlijk te benaderen en op weg te helpen. Centraal hierin staat de wedstrijdzeilers Whatsapp groep als communicatie platform voor westrijdzeilers.
In juni tot en met september gaan we twee keer per maand met de buren uit Scheveningen en Katwijk zeilen, een ene keer een  long distance race en de andere keer baanwedstrijden. De andere weken gaan we felexibel invullen in overleg met de zeilers. Dit kan variëren van samen trainen, een toertocht tot funwedstrijden.
Als je meer wilt weten bekijk dan  de voorlopige wedstrijdkalender online en meld je aan voor de wedstrijdzeilers Whatsapp groep door een sms te sturen naar Robert Frentzen (06-43056094).

Standaard geldt 12:00uur briefing, 13:00uur start.

Alle wedstrijden tellen mee voor de clubcompetitie.

Lees meer over het reglement van de clubcompetitie en de puntentelling.

Inschrijven

Inschrijven voor evenementen kan gewoon aan de bar op de dag zelf.

Crew Pool

Zoek je bemanning voor een van de evenementen of wil je je beschikbaar stellen als bemanning geef dit dan aan bij de Crew Pool op het forum. De Zeilcommissie zal dan actief vraag en aanbod aan elkaar proberen te koppelen.
 

De zeilcommissie:

Allard Verburg, Bernard Allaard, Mark Lantrok, Axel Schoenmaker, Wouter van Raaij, Wybe Schuitema, Joop Scheppers, Pim Schram en Robert Frentzen.
   
                  

   Abonneren op mij op YouTube  


Nieuws
Nieuwsarchief
Veiligheid
Bestuur
Huisregels
Kitesurfen
Forum
Evenementen
Agenda
Evenementenoverzicht
Jeugdzeilen
Zeilweken
Wedstrijdzeilen info
Uitslagen
Handige documenten
Trim tips
Zeilerspool
Lid worden / opzeggen
Tarieven 2017
Aanmeldingsformulier
Webcam
Fotoalbums
Films
Home
Location
Join the KZVW
Tariffs 2017
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...